avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Parcare - se poate face un act care sa imi dea dreptul ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Parcare - se poate face un act care sa imi dea dreptul in caz ca gasesc locul ocupat de cineva sa pot suna la politie?

va salut , am un prieten plecat si ne am inteles ca in timpul cat el este plecat eu sa parchez in locul lui , se poate face o conventie un act ceva care sa imi dea dreptul in caz ca gasesc locul ocupat de cineva sa pot suna la politie?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:57, 21 Martie 2012
Numai concesionarul de drept al spatiului cu destinatia de parcare poate face eventuale demersuri catre autoritatile in drept sa solutioneze astfel de situatii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Blocare in parcare cetateanuly cetateanuly Buna ziua Exista in legislatie o sanctiune pentru nesimtitii care blocheaza intentionat alte masini in parcare doar ca sa se distreze? (vezi toată discuția)
Lege parcare in fata blocului BlaKy BlaKy Buna ziua, Am tot cautat pe net si nu am gasit legea in vigoare care spune in ce conditii de inchiriaza aceste parcari. Problema este: De cateva zile s-au ... (vezi toată discuția)
Parcarea autoturismului intr-un spatiu care nu este special amenajat dmdaniel dmdaniel Buna ziua! Va rog sa ma ajutati in urmatoarea situatie: Parchez de multa vreme pe un loc, mai bine zis intr-un \"intrand\", un loc in care parcheaza mai ... (vezi toată discuția)