avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Parcarea autoturismului intr-un spatiu care nu este ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Parcarea autoturismului intr-un spatiu care nu este special amenajat

Buna ziua!

Va rog sa ma ajutati in urmatoarea situatie:

Parchez de multa vreme pe un loc, mai bine zis intr-un "intrand", un loc in care parcheaza mai multe masini fara a fi locuri de parcare de la primarie.
Aseara a plecat o masina dintr-un loc, de-acolo, pentru a pleca a trebuit sa dea zapada la o parte, iar eu m-am asezat acolo.
Azi dimineata, respectivul, m-a blocat si nu a lasat nici un numar de telefon.
In locul respectiv nu exista nici un semn de "parcare interzisa"

In acest caz:

Unde pot sa sun pentru a ma debloca?
In cazul in care vine politia de la circulatie si ii da amenda, imi poate da si mie, avand in vedere ca nu e parcare amenajata?
Poate sa i se ridice masina de catre autoritati?

Va multumesc frumos de raspuns.

Daniel
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:47, 16 Februarie 2012
In situatia in care spatiul nu este special amenajat drept spatiu de parcare,care sa poatya fi utilizat legal prin contract de concesiune ,regula este primul sosit primul nebeficiar
Avand in vedere ca nu este spatiul special amenajat pentru parcare vehicule,SPR si autoritatile direct implicate ,au dreptul sa constate si sa consemneze PV de contraventie cu consecintele ce decurg impotriva tuturor acelora care ocupa abuziv domeniul public

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este posibil sa mi se ridice masina pentru ca parchez pe trotuar, langa blocul in care locuiesc? little_30devil little_30devil Paralel cu blocul in care locuiesc este un mic trotuar (jumatate de metru latime).Sunt doar 9 locuri de parcare pentru 2 blocuri de 10 etaje. Este posibil sa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, o problema cu vecinul Vanos Vanos Buna ziua , apelez la d-voastra ca poate imi puteti oferi o solutie... In curtea mea sunt 3 case , vecinii ca sa ajunga la ei trebuie sa treaca prin curtea ... (vezi toată discuția)
Spatiul din fata casei serban008 serban008 Buna ziua, Pe strada pe care locuies daca ajung acasa dupa ora 18:30 nu prea mai gasesc locuri de parcare. In fata blocului meu este o casa si cand se ... (vezi toată discuția)