Intr-un caiet de sarcini privind participarea la o licitatie , in cazul asocierii mai multor societati este solicitata asocierea legalizata!!!!
Nu se specifica niciunde ca ar trebui incheiata la notar!
In legea notarilor publici am cautat ce inseamna,, a legaliza'', am discutat si cu alti notari! Mi s-a raspuns ca, asa cum este scris in caietul de sarcini nu inseamna ca trebuie incheiat la notar, ci poate fi incheiat si in fata unui avocat.
Intrebare: ce credeti ca inseamna,, asociere legalizata'' intr-un context mai sus mentionat?
Dupa parerea mea "asocierea legalizata" nu exista ca si termen consacrat intr-o asemenea situatie, ci are mai mult a face cu un limbaj de lemn folosit de catre cei care au intocmit documentatia.
Asocierea intr-o situatie sau alta, chiar daca este vorba de o licitatie, are dea face cu o "conventie" intre doua parti, care nici intr-un caz nu necesita autentificarea unui notar si nu cred ca este nevoie nici de un avocat macar.
Numai in situatia in care aveti ocazia si sunteti solicitata sa incheiati o asemenea asociere.Daca da, go for it !:thumbup: