avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Prelungire dovada de circulatie expirata
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Prelungire dovada de circulatie expirata

buna ziua!acum 2 luni mi sa retinut certificatul de inmatriculare pe motiv ca nu am avut grila radiator(lipsa componente caroserie) si sa eliberat o dovada de circulatie de 15 zile in aceasta perioade am avut unele probleme cu masina si nu am putut sa ajung cu masina la rar ca sa imi puna stampila pe dovada.as dorii sa stiu daca imi pot prelungi dovada de circulatie ca sa pot ajunge cu masina la rar apoi la politie sa ridic certificatul (masina e inmatriculata in jud ot iar dovada este eliberata de politia bragadiru aici sa petrecut fapta) multumesc!

Alte discuții în legătură

Recuperare certificat de inmatriculare retinut pentru numere neconforme Nike_27 Nike_27 Buna ziua, As avea si eu nevoie de ajutorul dumneavostra.... pe data de 22.11.2012 am cumparat un Opel Astra g din 2002 adus din Olanda, cu numere de ... (vezi toată discuția)
Permis auto Catalina Mia Catalina Mia Am permis de italia de 5 ani iar in romania am luat o singura amenda pentru nepurtarea centuri iar acum mai oprit organele de politie pentru verificare masini ... (vezi toată discuția)
Retinere talon autoturism mihais83 mihais83 Buna ziua. Pe data de 27.05.2013 am fost oprit in trafic de catre politia romana si rar. Mi-au gasit defect becul faza scurta dreapta ars si becul de ... (vezi toată discuția)