avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Recuperare certificat de inmatriculare retinut pentru ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Recuperare certificat de inmatriculare retinut pentru numere neconforme

Buna ziua,

As avea si eu nevoie de ajutorul dumneavostra.... pe data de 22.11.2012 am cumparat un Opel Astra g din 2002 adus din Olanda, cu numere de culoare alba plasticate.

M-a oprit politia si mi-a retinut certificatul de inmatriculare original olandez, iar prt numerele aplicate pe masina valabile 14 zile, 4fr-g22, cu declaratia de export in care erau trecute, le-a retinut impreuna cu certificatul numerelor originale olandeze, 75-zt-zh.

Problema este ca acum eu nu mai pot ridica certificatul de la serviciul rutier cluj decat cu stampila de la R.A.R de gen....bun tehnic pentru...mentionez ca eu nu mai am acele numere originale de pe certificat pt ca au fost radiate in olanda si am primit cele plasticate.

In schimb am autorizatie de circulatie provizorie valabila, la R.A.R ce pot face?

Va rog frumos ajutati-ma, sunt disperat, numai stiu ce sa fac, mi-e frica sa nu raman cu masina in garaj.

Va multumesc frumos si astept sfaturi, sugestii.
Cel mai recent răspuns: Nike_27 , utilizator 09:21, 27 Ianuarie 2013
Este clar un abuz din partea celor care v-au retinut numerele, chiar nu au putut intelege ca acele numere sunt eliberate de o institutie din Olanda, si chiar daca arata "neconform" pt ei, asa este tipul in Olanda.

Trebuie sa mergeti la serviciul de inmatriculari si sa intrebati acolo care e procedura. Cu siguranta cei de la inmatriculari sunt mai deschisi la minte si puteti gasi intelegere.
Multumesc pt raspuns, am fost la cei de la inmatriculari, dar am nevoie de stampila R.A.R pe dovada de retinere, in lipsa ei, nu pot ridica certificatul, iar ei in consecinta in 7 zile il trimit la Olanda....oare la R.A.R ce pot sa fac?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legislatie rutiera Nike_27 Nike_27 Buna seara, Numele meu este Nicolae Morar, sunt din jud. Alba si de curand am intampinat o mare problema la cumpararea unui auto inmatriculat cu nr. ... (vezi toată discuția)
Masina inmatriculata in spania simonasobis simonasobis Buna tuturor. Am si eu niste nelamuriri cu privire la inmatricularea unei masini. Speta este urmatoarea : masina este inmatriculata in Spania. As dori sa o ... (vezi toată discuția)
Pot obtine numere rosii? daniel_gl_84 daniel_gl_84 Buna ziua, intrebarea mea este referitoare la numerele provizorii , si anume: pot obtine inca un set sau poate mai multe (cat timp tine procesul)de numere ... (vezi toată discuția)