Joi, 10 aprilie, are loc evenimentul: Diurne 2025 - Regimul fiscal și juridic al indemnizațiilor pentru munca în deplasare. Participă →
In articolele aferente se vorbeste despre "persoanele care nu mai au domiciliul in Romania, " dar acestia sant de doua feluri: cei cu cetatenia romana (sau cetatenie dubla) si cei cu o alta cetatenie. Daca mai poseda cetatenia romana , au sau pot sa ceara un buletin, cu acel numar personal, dar ce fac cei de alta cetatenie?
Personal am incercat sa predau carnetul la CNPAS Brasov si am fost refuzat fiindca nu am buletin, Daca nu mai sant de mult cetatean roman de unde sa iau buletin??? Eu posed numai un pasaport care pana acum a fost acceptat si recunoscut ca act de identitate peste tot, numai la CNPAS Brasov nu ! Poate cineva sa-mi raspunda ?:(
Sarutmana, va multumesc mult ptr. raspuns, totusi inca o precizare, Dvs. spuneti citez: "Acest cod se elibereaza si persoanelor fara cetatenie romana care muncesc in Romania si care platesc C.A.S. aici" dar eu traiesc si lucrez in strainatate, am lucrat 15 ani pana in 1998 in Romania, Comsiderati ca primesc totusi acest cod fara sa fiu cetatean roman, fara sa lucrez in Romania si fara sa am domiciliul in Romania ? Va multumesc mult si toate cele bune din Viena.:)