avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită art. 145 din Ordonanta Guvernului nr.92/2003
Discuție deschisă în Executare silită

art. 145 din Ordonanta Guvernului nr.92/2003

Am primit de curand de la Agentia Nationala De Administratie Fiscala o somaie de plata a unei amenzi si as dori sa stiu daca este amenda penala.
In scrisoare scrie asa :
In baza art.145 din Ordonanta Guvernului nr.92/2003 privind codul de procedura fiscala,republicana .... va instiintam ca figurati in evidenta fiscala cu urmatoarele sume de plata,pentru care s-a inceput executarea silita ...emise de DGFP
Venituri din amenzi 500ron
cheltuieli juridice 50 ron
Daca ,in termen de 15 zile d le primirea prezentei somatii,nu veti achita sumele mentionate pentru care termenul legal de plata a expirat sau nu veti face dovada stingerii acestora ,in baza prevederilor art.145 alin(1) din Ordonanta Guvernului nr 92/2003 privind Codului de procedura fiscala ,republicata,se va proceda la continuarea masurilor de executare silita.

Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 08:04, 19 Martie 2012
Contactati personal serviciul urmariri debite din cadrul autoritatii fiscale,care detine obligatia legala a va comunica natura debitului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie executare silita intrebsieu intrebsieu Buna, va rog daca ma poate ajuta sa ma lamuresc cu o situatie de Executare Silita. Detin un PFA si am ramas restant cu plata la finante. Si am primit astazi ... (vezi toată discuția)
Art. 145 AncaCretu AncaCretu Ce prevede art.145 alin.(1) din Ordonanta Guvernului nr.93/2003 ? (vezi toată discuția)
Formulare contestatie lovdreams lovdreams Cine poate sa-mi dea si mie un model de contestatie impotriva unei decizie de executare silita de le FISC sau sa-mi zica pe ce site as putea sa gasesc ? ... (vezi toată discuția)