avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... art. 145
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

art. 145

Ce prevede art.145 alin.(1) din Ordonanta Guvernului nr.93/2003 ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:38, 13 Decembrie 2011
Atat OG nr.93/2003 , cat si OUG nr.93/2003 nu au atatea article ... nu cumva va referiti la OG nr.92/2003 privind Codul de procedură fiscală ... daca da, atunci art.145 are urmatorul continut:

Art. 145 Somaţia
(1) Executarea silită începe prin comunicarea somaţiei. Dacă în termen de 15 zile de la comunicarea somaţiei nu se stinge debitul, se continuă măsurile de executare silită. Somaţia este însoţită de un exemplar al titlului executoriu.

(2) Somaţia cuprinde, pe lângă elementele prevăzute la art. 43 alin. (2), următoarele: numărul dosarului de executare; suma pentru care se începe executarea silită; termenul în care cel somat urmează să plătească suma prevăzută în titlul executoriu, precum şi indicarea consecinţelor nerespectării acesteia.

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu executoriu - infiintare poprire fara somatie mvio79 mvio79 Buna ziua, Am rugamintea de a-mi spune cineva daca este legala infiintarea de poprire pe veniturile salarile , in condititiile in care eu nu am primit ... (vezi toată discuția)
Prescriptie creante Gabriel Tudor Gabriel Tudor nu prea sunt lamurit! cf codului fiscal creantele la bugetul local se prescriu in termen de 5 ani de la data cand creantele devin scadente si exigibile. In ... (vezi toată discuția)
Formulare contestatie lovdreams lovdreams Cine poate sa-mi dea si mie un model de contestatie impotriva unei decizie de executare silita de le FISC sau sa-mi zica pe ce site as putea sa gasesc ? ... (vezi toată discuția)