avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... diploma CNFPA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

diploma CNFPA

Buna ziua,
intentionez sa particip la o licitatie unde mi se cere diploma de mananger de proiect recunocuta CNFPA.
Pe diploma managerului nostru de priect scrie ca este eliberata de:
Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse
Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului.

Este buna diploma pe care o avem?
Cel mai recent răspuns: denisa2011 , utilizator 19:22, 19 Martie 2012
Este buna diploma care o aveti , intrucat este eliberata sub autoritatea a doua Ministere ...
este ff bun certificatul autorizatia este de CNFPA, dar certificatul trebuie recunoscut de cele doua Ministere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere autorizatii smart accounting business srl smart accounting business srl Un SRL care presteaza servicii de invatamant..respectiv cursuri de informatica pentru adulti prin intermediul unor lectori profesori are nevoie de obtinere ... (vezi toată discuția)
Deschidere firma de consultanta Adrian-Ionut Adrian-Ionut De ce cursuri ai nevoie pentru a putea scrie proiecte de finantare? Care sunt pasii necesari deschiderii unei firme de consultanta? (vezi toată discuția)
Diploma calificare Vioreld Vioreld buna ziua. am un certificat de competente profesionale eliberat de Consiliul pentru Standarde Ocupationale si Atestare. intrebarea mea este: pot angaja pe ... (vezi toată discuția)