avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general posibilitate anulare factura
Discuție deschisă în Contabilitate în general

posibilitate anulare factura

buna ziua

am fost confruntat cu urmatoarea problema , daca ma poate ajuta cineva cu o rezolvare cat mai corecta si fara a primi penalitati
Am emis o factura in data de 27.02.2012 , factura externa intracomunitar . a doua zii am pus la posta factura . in data de 10.03.2012 am depus declaratia cu operatiunile intracomunitare , iar in data de 15.03.2012 sunt anuntat de catre client ca el a primit factura pe 14.03.2012 si ca nu mai au posibilitatea sa o inregistreze in luna februarie , si sa o emit cu martie . Cum as putea sa rezolv aceasta problema aparuta?

Alte discuții în legătură

Este necesară declaratia 390 dacă am primit plăți intracomunitare? Petrovic Petrovic Știu că 390 e necesară pentru lunile în care am făcut achiziții intracomunitare. Dacă am primit plată de la client din UE, sunt obligat să fac ... (vezi toată discuția)
Roi? AnneMarie31 AnneMarie31 Buna ziua eu, ca traducator autorizat si PFA, pentru a emite facturi clientilor din strainatate (din UE) trebuie sau nu sa ma inscriu in Registrul ... (vezi toată discuția)
Factura storno in declaratia 390, 300, rjip alex781 alex781 Buna ziua Sunt PFA la norma de venit, platitor de TVA. Am un client intracomunitar caruia i-am emis o factura XYZ123 pe firma A pentru prestari servicii ... (vezi toată discuția)