avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 366 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incetare suspendare contract
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incetare suspendare contract

Buna ziua,
am suspendat un contract din data de 01.02.2012-16.03.2012, cum se face pentru ca acest contract sa fie activ deoarece el apare tot suspendat.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: CristinaRa , utilizator 11:12, 14 Mai 2012
Se inceteaza suspendarea in data de 16.03.2012 .... intrati in REVISAL pe contracte la incetarea suspendarii c.i.m. ....
Am vorbit cu o doamna la itm si mi-a spus ca fac incetare cu data de 19 data dincare revine salariatul la servici.
Este o aberatie .... data incetarii suspendarii va fi data de 16.03.2012 si nu data cand revine efectiv la munca ...perioada suspendarii este 01.02.2012 - 16.03.2012 si nu 01.02.2012 - 19.03.2012
Sincer nu mai stii cum sa faci, daca si cei de la ITM nu stiu ce zic atunci cand vin in control ce sa mai facem? I-am spus ca la raport mi se schimba data 01.02.2012-19.03.2012 si atunci a zis ca este bine ca pe data de 16 salariatul sta acasa si pe data de 19 revine la servici si contractul este activ. Automat pe pontaj apare prezent din data de 19.
Credeti ca mai trebuie ceva sa fac, eu am operat asa si am transmis revisalul.
Am o angajata care va reveni pe 15 mai din CCC. cand trebuie sa fac incetarea suspendarii si sa trimit catre ITM in Revisal: astazi, 14 mai sau maine, 15 mai (ziua efectiva cand va veni la munca)?
HG 500 nu precizeaza nimic legat de incetarea suspendarii revenii din CCC. Este undeva precizat in legislatie cand se opereaza in Revisal?
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Incetare cim dupa expirare concediu crestere copil atlassport atlassport In data 20.02.2013 a intrat o angajata in concediu de crestere copil pentru 2 ani.(CIM a fost suspendat) Acum vreau sa incetez CIM, nu se mai intoarce la ... (vezi toată discuția)
Data incetarii suspendarii in revisal iirina_19 iirina_19 Am un contract suspendat in perioada 19.10-18.11(23 zile fara plata) si am trecut in revisal data inceput suspendare=19.10(prima zi de concediu fara plata) si ... (vezi toată discuția)
Data sfarsit suspendare=data incetare suspendare? gabrieladina gabrieladina In cazul unei angajate care revine de pe CCC, cand se opereaza in revisal incetarea suspendarii, data incetarii suspendarii este identica cu data sfarsitului ... (vezi toată discuția)