avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Suspendare plata indemnizatie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Suspendare plata indemnizatie

Buna ziua.

Situatia mea e urmatoarea : mi-am achitat absolut toate impozitele si taxele pe 2011 pe data de 3 februarie 2012. Primesc lunar indemnizatia de cresterea copilului plus alocatiile copiilor pe data de 15. Luna aceasta am primit doar alocatiile copiilor, si sunand la Primarie, am aflat ca mi s-a suspendat indemnizatia pentru neplata impozitului pe 2011. I-am spus doamnei de acolo ca detin dovada platii, ca o voi prezenta a 2-a zi si am intrebat cand mi se vor vira banii in cont. Mi-a spus ca in luna mai. Mi se pare incredibil asa ceva.CE sa fac?
Va multumesc!

Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:40, 19 Martie 2012
Mergeti la Agentia Judeteana pentru Plati si Inspectie Sociala, cu dovada ca ati platit impozitele, si solicitati sa se reia plata indemnizatiei pentru CCC.
Multumesc pentru raspuns. Ma intereseaza de asemenea daca este in ordine sa primesc banii abia in luna mai. Credeam ca se vor vira la scurt timp dupa ce prezit dovada platii.
1. AJPIS este cea care aproba si plateste indemnizatia pentru CCC si numai ea va poate raspunde la intrebare.
2. Personal, consider ca indemnizatia ar trebui repusa imediat in plata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conflicte de munca - cci arianaferseta arianaferseta In 15.06.2010 copilul meu a implinit 2 ani. In data de 16.06.2010 am solicitat incetarea suspendarii contractului de munca. Cartea de munca este corect ... (vezi toată discuția)
Decizie privind suspendarea platii indemnizatie crestere copil! Corina271 Corina271 Buna ziua,am primit acasa un plic in care imi spune ca imi suspenda indemnizatia de crestere a copilului incepand cu data de 05.08.2015. Intrebarea e de ce ... (vezi toată discuția)
Concediu de crestere a copilului delia3 delia3 Tatal beneficiaza de indemnizatie pt. cresterea copilului daca realizeaza venituri din agricultura? mai exact are un pfa si pe baza declaratiei 221 ... (vezi toată discuția)