avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Ce studii sunt necesare ? ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Ce studii sunt necesare ? ...

.... sa fiu contabil cu drept de semnatura ?
Mentionez ca am facut o facultate tehnica, dar acum lucrez in domeniul financiar contabil si doresc sa ma (re)profilez si sa avansez aici.
Multumesc anticipat !
Trebuie sa dai un examen de contabil autorizat, dar trebuie sa ai 3 ani de experienta in domeniu. Vezi CECCAR.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masterat sau expert contabil Renata70 Renata70 Buna ziua, Nu stiu in ce categorie de intrebari ar trebui sa incadrez intrebarea mea. Va rog respectuos sa ma informati daca absolvirea unui masterat de ... (vezi toată discuția)
Ce cursuri pot urma pentru calificarea de expert contabil? GeaniKarlla GeaniKarlla Buna ziua! Spune ti mi si mie va rog ce cursuri trebuie sa urmez pentru a avea calificarea de expert contabil. Eu am absolvit facultatea de relatii economice ... (vezi toată discuția)
Drept de semnatura emateiu emateiu Buna.Sunt economist intr-o firma de un an si ceva...am terminat \"finante-banci\" si master in \"audit si convergenta contabila\"...ce conditii ar trebui sa ... (vezi toată discuția)