avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale firma cu pierderi in bilant 3 ani consecutiv
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

firma cu pierderi in bilant 3 ani consecutiv

o firma inregistreaza in bilant la sf ex financiar pentru fiecare an pierderri(bilant pe pierdere 2009-2011-2011) profit pe pierdere declarat la ministerul finantelor.Ce se va intampla cu aceasta firma dupa 3 ani?isi mai continua activitatea?in 2012 mai are voie sa desfasoare activitate daca inregistreaza numai pierderi la sf fiecarui an timp de 3 ani consecutivi. mai are o logica functionarea acestei sc?
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 16:53, 19 Martie 2012
Daca societatea este pe pierdere este logic ca nu isi mai atinge scopul pentru care a fost constituita, adica sa genereze venituri. Asociatii au mai multe variante legale de a inceta activitatea societatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acoperire pierdere adinaelena adinaelena Buna ziua o societate care a avut cheltuieli uriase pentru un proiect in 2013 ,iar el factureaza si incaseaza abia in 2014 ,cum poate folosi cheltuielile ... (vezi toată discuția)
Pierdere contabila Cristina Vasile Cristina Vasile Imi puteti spune daca in anul 2007 am avut pierdere contabila( ct.117), cand pot sa o acopar daca in 2008 am avut profit? La sf. anului 2008 sau la inceputul ... (vezi toată discuția)
Pierdere contabila microintreprindere simina_anca simina_anca Pana in 2009 societatea a fost platitoate de impozit microintreprindere, in 2010 platitoare de impozit pe profit, in 2011 din nou microintreprindere. In 2009 ... (vezi toată discuția)