avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Suspiciuni referitoare la analizele de sange - ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Suspiciuni referitoare la analizele de sange - recalcularea alcoolemiei?

Buna ziua!
Recent am fost prins de catre un echipaj de politie conducand sub influenta bauturilor alcoolice. In aerul expirat am avut 0,51. La primirea rezultatelor analizei de sange, soc , 1,5 si dupa o ora 1,3. Vreau sa va intreb daca este normal ( din cate stiu eu in sange ar trebui sa fie dublu, nu triplu ) si daca are vreun rost sa cer recalcularea.
Va multumesc !
Ultima modificare: Luni, 19 Martie 2012
Alex2424, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 17:55, 30 Iulie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Santeti pasibil de inchisoare de la unu la 5 ani conf art.87 alin (1) din OUG195/2002 ,si poate fi in avantajul dvstra sa cereti calculul retroactiv din moment ce aveti si suspiciuni in legatura cu analizele.
Va recomand sa consultati un avocat.

an pilotest mia esit 0.41 ear analizele de sange mea esit 1.30 este posibil asa ceva?si va rog sa-mi spuneti ce se antampla cu permisul meu daca a esit analizele 1.30.va multumesc
Cred ca este ceva in neregula fie la etilotest, fie la efectuarea analizelor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am condus fiind sub influenta alcoolului abcd77 abcd77 Buna ziua!Am fost prins de catre poltie conducand autoturismul matusii mele.Consumasem si alcool,mancasem foarte putin...la etilotest mi-a iesit 0.51.Inainte ... (vezi toată discuția)
Este bine sa cer recalcularea alcoolemiei? eu45ani eu45ani am fost depistat cu aparatul etilotest cu o alcoolemie de 061 in aerul expirat,ce urmari poate avea acesta fapta si daca e bine sa cer recalcularea,multumesc (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru aicool la volan stefyka stefyka Buna ziua, vin in atentia dvs cu urmatoarea problema, in data de 24.11.2013 sotul meu a fost oprit in trafic de un echipaj de politie ptr. verificare. La ... (vezi toată discuția)