avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... drept de autor
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

drept de autor

Buna seara! / Buna ziua!
Supun atentiei dumneavoastra urmatoarele:

In calitate de administrator si unic asociat al unei societati comerciale, acord servicii de consultanta clientilor firmei.
Serviciile nu presupun doar consultanta ci si trimiterea unor texte (creatii proprii de specialitate). Aceste texte iau forma unor cursuri (si pot fi trimise si altor clienti).

Doresc ca pe masura ce aceste texte se aduna, sa le public intr-o carte.
Cum as putea evita (preveni) ca clientii mei sa publice, sa distribuie altor persoane textele pe care le primesc de la mine.
Sa le foloseasca doar in scop personal (pentru imbunatatirea abilitatilor personale sau ale persoanelor din cadrul firmei), doar pentru a fi citite, nu si publicate sau distribuite.

Cu alte cuvinte, ma gandesc la drepturi de proprietate intelectuala ( drepturi de autor )

Care ar fi varianta cea mai ieftina si legala? (avand in vedere ca textele vor in numar mare, de scurta lungime fiecare).
Va rog sa ma indrumati cum ar trebui sa procedez.

Multumesc!


Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...
mesaj dublat? dar nu am primit nici un raspuns nici la primul
Buna ziua,

@anitsirc
V-am raspuns personal la acelasi subiect deschis in topicul de proprietate intelectuala in data de 23 martie la ora 19.07 aici:
Subiect: Drepturi de autor asupra textelor trimise prin email clienţilor
www.avocatnet.ro/content/for...

Sambata, 24 Martie 2012, la ora 21:52, ati postat un mesaj de multumire la raspunsul meu in acelasi topic mentionat mai sus..

Rog moderatorii acestui topic sa stearga prezenta discutie atunci cand vor considera de cuviinta.
Multumesc.
L.C.
Ultima modificare: Duminică, 25 Martie 2012
Laura Ciobeica, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand pot iesi la pensie? ContSters295942 ContSters295942 Buna ziua Vin cu rugamintea de a ma lamuri cind pot iesi la pensie , F,23.11.1957 28 ani lucrati din care 8ani gr,2 multumesc (vezi toată discuția)
De ce permit moderatorii atacuri mizere la persoana? aidu aidu Este vorba de mesajul urmator: http://www.avocatnet.ro/content/forum%7CdisplayTopicPage?topicID=461801#2306928 care nu constituie absolut nimic altceva decat ... (vezi toată discuția)
Propun ca moderatorii sa fie obligati sa raspunda la topicuri aidu aidu Propun sa fie adoptata o noua regula, ca moderatorii sa fie obligati sa raspunda la topicuri... cel putin la cele pe care le modereaza. De asemenea, sa fie ... (vezi toată discuția)