avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1641 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii De ce permit moderatorii atacuri mizere la persoana?
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

De ce permit moderatorii atacuri mizere la persoana?

Este vorba de mesajul urmator:
www.avocatnet.ro/content/for...
care nu constituie absolut nimic altceva decat un atac mizer la persoana, neinvitat, fara nicio legatura cu subiectul etc. Nici macar nu se justifica sa ma obosesc sa il discut. Am dat si report de mai multe ori, insa sta acolo de mai multe zile deja.

In timp ce moderatorii au fost foarte grabiti sa stearga mesajele mele ca fiind 'off-topic' sau ca s-a mai discutat si in alta parte subiectul...
Cel mai recent răspuns: aidu , utilizator 12:37, 10 Ianuarie 2015
Daca apreciati ca un raspuns reprezinta atac la persoana,aveti facilitatea "Raporteaza abuz"
Iaca inca un topic semnat aidu.
Pai daca
Nici macar nu se justifica sa ma obosesc sa il discut.

de ce l-ati mai deschis? :)

Vai ce m-am mai amuzat!
Am mentionat deja ca l-am raportat de mai multe ori.
Comentariul respectiv nu se justifica discutat. Totusi, se justifica discutat oful meu ca, comparativ, mie imi decimeaza moderatorii topicurile deschise si mesajele...!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Propun desfiintarea art. 3.3 din regulament aidu aidu Nu pot sa nu ascund ca motivul principal este ca imi pare o prevedere cum nu se poate mai stupida. Desigur, este legitim dpdv teoretic a evita atat abundenta ... (vezi toată discuția)
Propun ca moderatorii sa fie obligati sa raspunda la topicuri aidu aidu Propun sa fie adoptata o noua regula, ca moderatorii sa fie obligati sa raspunda la topicuri... cel putin la cele pe care le modereaza. De asemenea, sa fie ... (vezi toată discuția)
Stergere subiect Andr33agav Andr33agav Buna ziua, Cum pot sterge din forum, un subiect deschis de mine? Multumesc! (vezi toată discuția)