avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale SEDIUL SOCIAL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

SEDIUL SOCIAL

A expirat sediul social si cei de la registru m-au dat in judecata ptr acest lucru, a fost un proces si s-a propus dizolvarea firmei.Intrebarea mea este eu vreau sa lucrez in continuare pe respectiva firma cum pot face? Unde trebuie sa ma duc? #-o
Cel mai recent răspuns: VladFiluta , utilizator 20:17, 19 Martie 2012
acest proces s-a incheiat?D-stra v-ati prezentat la un termen?
Daca procesul este inca pe rol este necesar sa va prezentati cu probe in apararea propunerii lor.Trebuie sa specificati ce anume s-a intamplat cu acel dosar daca mai este pe rolul instantei sau s-a emis vreo decizie si cu cat timp in urma...
Procesul e pe rol, urmatoarea data este 20.07.2012 (primul proces a fost in ianuarie)....s-a propus dizolvarea firmei din cate am citit eu pe foaia respectiva care am primit-o de la registru....
eu nu m-am prezentat la proces

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere sediu social la registru dupa expirarea contractului de inchiriere eugen82 eugen82 Vreau sa inregistrez sediul social la o adresa pe baza de contract de inchiriere pina la o anumita data. Proprietarul imi spune ca se teme de faptul ca dupa ... (vezi toată discuția)
Citatie pt dizolvare firma - expirare sediu AlexPR AlexPR Buna ziua. Am infiintat o firma acum 2 ani pe un sediu inchiriat, care a expirat anul acesta. Firma nu am inregistrat-o la finante si nici nu am facut nici o ... (vezi toată discuția)
Cerere dizolvare firma didi12 didi12 Buna ziua, Sapatamana trecuta am primit de la tribunal o comunicare scrisa prin care registrul comertului cere dizolvarea societatii pentru expirarea ... (vezi toată discuția)