Bdorin a scris:
In momentul in care v-ati prezentat la soc. de asigurari acestia au obligatia sa va deschida dosar de dauna. Ca instrmentarea dosarului de daune se face cu sau fara declaratia vinovatului este alceva. Daca vor declaratia vinovatului cei de la asigurari trebuie sa faca o adresa la Politie si sa ceara o copie a declaratiei celui vinovat.
In mod sigur daca ati face o reclamatie la CSA si ati spune ca soc. de asigurari a refuzat deschiderea dosarului de dauna v-ar suna cei de la asigurari si v-ar chema sa va deschida dosarul.
Multumesc prntru raspuns, am facut deja o sesizare la CSA atat prin email cat si telefonic iar cei de la CSA m-au indrumat la sediul [editat] pentru a inregistra cererea privind deschiderea dosarului de dauna, insa ajuns acolo mi s-a intors efectiv spatele si mi-au spus ca se astfel de cereri se depun doar cu programare :O.
A doua zi am incercat sa ma programez telefonic insa cei de la [editat] mi-au spus ca aceasta programare se realizeaza dupa ce stabilesc de comun acord cu cealalta persoana implicata in accident o data pentru a ne prezenta impreuna. Dupa ce le-am aspus ce mi-au comunicat cei de la CSA mi-au inchis telefonul in nas si nu au mai raspuns la acel numar. I-am contactat la alt numar de telefon a trebuit sa spun din nou intreaga poveste ca in final sa primesc acelasi raspuns ,,nu va pot face programare decat daca veniti impreuna''. Ajuns din nou la sediul [editat] acestia au refuzat efectiv sa imi dea nr. de inregistrare pe cerere, dar mi-au sugerat sa las timpul sa mai treaca, in jur de 1-2 saptamani ca poate reusesc ei sa convinga cealalta persoana care a fost implicata in accident. Sincer nu stiu ce sa mai fac, mai am o singura cale, actionarea in instanta. Daca aveti vreo sugestie o astept cu nerabdare, daca nu, un singur lucru va mai spun, NICIODATA SA NU LE BAGATI BANI IN BUZUNAR HOTILOR DE LA [editat].
[editat - este interzisa postarea numelor societatilor in forum. Va multumim]