avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 193 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Intrebare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Intrebare

Buna ziua

Pentru inregistrarea km parcursi in interesul Asociatiei exista untipizat anume 9eu nu am gasit decat pt transport marfa sau persoane) ,sau pot fi trecuti intr-un document cumulativ in care pe langa km sa inscriu ora data locul pentru care m-am deplasat.Sper sa fie suficient pentru deducerea benzinei pt m-am lovit de refuzul casierie RADET ,sau BRD (unde am efectuat anumite plati) de a pune stampila .
Multumesc

Alte discuții în legătură

Decontare cheltuieli cu combustibilul alex86add alex86add Buna ziua Spuneti-mi va rog cum trebuie sa procedez pentru ca benzina consumata in interesul jobului pentru care am fost angajat cu contract de prestari ... (vezi toată discuția)
Inregistrare combustibil nedeductibil turcalexandra turcalexandra 1.Sunt corecte urmatoarele inregistrari pt combustibil nedeductibil? 302=401 consum 602=302 storno consum 602=302 inreg valoare combustibil pe ch ... (vezi toată discuția)
Diurna sofer tir krysty.cv krysty.cv AM LUCRAT LA O FIRMA DE TRANSPORT CA SOFER,UNDE AM FOST PLATIT LA KM , CEEA CE STIU CA NU ESTE LEGAL. POT SA-I DAU IN JUDECATA PTR ASTA ... (vezi toată discuția)