avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... CONTRACT DE COMODAT
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

CONTRACT DE COMODAT

Buna ziua.
Am urmatoarea situatie.
Un consumator de energie electrica are inchiriat un spatiu in care sunt 2 contoare. Unul este pe numele sc lui iar celelalt pe proprietarul spatiului.
E corect sa inchei un ct de furnizare cu amandoi, iar intre ei sa se incheie un ct de comodat si in baza acestui ct sa emitem factura pe consumatorul care a inchiriat spatiul?
Nota: Proprietarul spatiului nu mai vrea sa-i vina lui facturile si sa le recupereze de la chirias.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: claudelmai82 , utilizator 12:58, 20 Martie 2012
In baza contractului de comodat intre cel care foloseste spatiul si proprietarul imobilului, se incheie contract de furnizare energie electrica direct cu firma care furnizeaza.
Multumesc! E mai bun un ct de comodat decat unul de cesiune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am cumparat un spatiu comercial de la o persoana juridica. nicunicolae10 nicunicolae10 Am cumparat un spatiu comercial de la o persoana juridica..Fostul proprietar a ramas chirias.O parte din spatiu este inchiriat de o alta firma. Eu am preluat ... (vezi toată discuția)
Facturare utilitati contract locatiune pers. juridica cu pers fizica avb_grup avb_grup Buna ziua Speta pe care vreau sa o supun atentiei dvs presupune mai multe paliere pe care am sa incerc sa le introduc treptat in discutieI. In esenta este ... (vezi toată discuția)
Bransament electric ady09 ady09 buna ziua, va rog o informatie in cazul in care socrul meu detine un spatiu, am facut bransamentul electri pe numele lui persoana fizica cum pot ca factura de ... (vezi toată discuția)