avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Am cumparat un spatiu comercial de la o persoana ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Am cumparat un spatiu comercial de la o persoana juridica.

Am cumparat un spatiu comercial de la o persoana juridica..Fostul proprietar a ramas chirias.O parte din spatiu este inchiriat de o alta firma. Eu am preluat contractul de inchiriere cu toate clauzele trecute in acest contract.Energia electrica era asigurata de fostul proprietar printr-un contor pasant.Fostul proprietar a insistat ca, contractul de furnizare sa ramana pe numele sau dar acum pentru consumul celuilat chirias urmeaza sa-mi emita facura mie si eu sa incasez de la celalalt chirias..Eu sunt persoana fiizica,nu este normal sa emita factura direct catre celalat chirias?
Ultima modificare: Miercuri, 8 Martie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 01:27, 7 Martie 2023
Atat timp cat actualul chirias a ramas titular d econtract furnizare energie electrica este normal sa emita document justificativ direct consumatorului final
Dv chiar daca sunteti proprietar al spatiului nu detineti calitatea de titular contract furnizare energie electrica

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de comodat claudelmai82 claudelmai82 Buna ziua. Am urmatoarea situatie. Un consumator de energie electrica are inchiriat un spatiu in care sunt 2 contoare. Unul este pe numele sc lui iar ... (vezi toată discuția)
Fostii proprietari furau curent. bună ziua. În urma cu 2 luni am cumpărat o casă bătrânească, ... ELEMONA ELEMONA Bună ziua. În urma cu 2 luni am cumpărat o casă bătrânească, ieri am observat că la contoar firele care intră în el sunt inodate, (tăiate și ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere hala productie PaulHaiducu PaulHaiducu Suntem o sociaetate comerciala care am inchiriat o hala de productie unui SRL. Acesta consuma multa energie electrica, care trece prin contorul nostru. ... (vezi toată discuția)