avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Proceduri operationale
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Proceduri operationale

Buna ziua !
La ce se refera " procedurile operationale " pt. resurse umane ?
Nu auzisem de ele pana acum, nu stiu nici cand au aparut .....
Daca se poate sa ma lamuriti in cateva cuvinte ....
Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:47, 13 Februarie 2014
Sunt anumite proceduri care cuprind circulatia documentelor referitoare la resursele umane ... acestea sunt emise de catre angajatori.
Buna ziua,

In cadrul institutiei in care lucrez s-au scris aceste proceduri operationale pentru fiecare activitate in parte.Problema e ca niciun angajat nu au vazut aceste proceduri,cu exceptia sefilor de servicii care au semnat de luare la cunostinta.Toata documentatia sta la director.Acum in cazul unei abateri poti fi sanctionat ca nu ai respectat procedurile operationale din moment ce nu ai luat la cunostinta de ele ??

Multumesc.
Opinia mea este ca aceste proceduri trebuie aduse la cunostinta salariatilor.
Teoretic asa ar trebui,sa fie aduse la cunostinta salariatilor.
Nu inteleg care ar fi motivul sa nu o faca ???!!!
(Sa nu observe unii din salariati ca executa si alte sarcini decat cele prevazute in procedurile operationale spcifice fiecarui salariat ?)
Probabil sa incurce atributiile si sa constate la un moment dat ca nu sunt respectate aceste proceduri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proceduri operaþionale camiviorel camiviorel Bună ziua, mă puteţi ajuta şi pe mine cu un model de proceduri operaţionale pentru resurse umane şi SSM. Adresa mea de mail este cami_viorel@yahoo.com. ... (vezi toată discuția)
Intocmire acte gluten gluten Pe acte oficiale emise de unitate se mentioneaza si cine a intocmit actul? Serviciu RUNOS,pana azi emitea decizii( cu semnatura directorului) ,adeverinte ( ... (vezi toată discuția)
Termen constatare abateri disciplinare andrepaslaru andrepaslaru Buna ziua. As dori unsfat legat de intentia mea de a introduce un articol in Regulamentul Intern al societatii pe care il redactez. Pentru a eficientiza ... (vezi toată discuția)