avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Proceduri operaþionale
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Proceduri operaþionale

Bună ziua, mă puteţi ajuta şi pe mine cu un model de proceduri operaţionale pentru resurse umane şi SSM. Adresa mea de mail este cami_viorel@yahoo.com. Mulţumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:35, 18 Octombrie 2013
Aceste proceduri cuprind circulatia documentelor referitoare la resursele umane si sunt emise de catre angajatori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proceduri operationale pt compartimentul resurse umane veronicam veronicam Va rog sa-mi trimitetri cateva modele de proceduri operationale pentru compartimentul resurse umane (vezi toată discuția)
Proceduri operationale carmen.balan1967@yahoo.com carmen.balan1967@yahoo.com Buna ziua ! La ce se refera \" procedurile operationale \" pt. resurse umane ? Nu auzisem de ele pana acum, nu stiu nici cand au aparut ..... Daca se ... (vezi toată discuția)
Proceduri operationale resurse umane n_mirela n_mirela Buna ziua, va rog daca se poate am si eu nevoie de model de proceduri pe resurse umane suntem institutie publica de stat si daca se poate si un model de ... (vezi toată discuția)