avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Proceduri operationale resurse umane
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Proceduri operationale resurse umane

Buna ziua, va rog daca se poate am si eu nevoie de model de proceduri pe resurse umane suntem institutie publica de stat si daca se poate si un model de registru al riscurilor tot pe resurse umane adresa mea de mail este : n_mirela_bn@yahoo.com. Multumesc frumos

Cel mai recent răspuns: PFA SANDU ADRIANA , Consultant managementul calitatii 09:40, 24 Ianuarie 2014
Modelul de procedura operationala pentru institutii este dat de anexa nr. 2 la OMFP 946/2005, republicat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proceduri operationale pt compartimentul resurse umane veronicam veronicam Va rog sa-mi trimitetri cateva modele de proceduri operationale pentru compartimentul resurse umane (vezi toată discuția)
Procedura resurse umane cirsteaioana cirsteaioana Buna seara, Va rog sa ma ajutati cu un model de procedura operationala pentru compartimentul resurse umane. Va multumesc. (vezi toată discuția)
Po resurse umane ContSters135086 ContSters135086 Buna ziua , Va rog sa-mi trimiteti si mie un model de registru riscuri pt activitatea de resurse umane completat si PO pt compartiment Va multumesc ... (vezi toată discuția)