avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... procedura resurse umane
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

procedura resurse umane

Buna seara,
Va rog sa ma ajutati cu un model de procedura operationala pentru compartimentul resurse umane.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 11:48, 20 Februarie 2012
Pe acest portal veti gasi destule modele de proceduri operationale specifice unitatilor de invatamant preuniversitar:

[ link extern ]

Le puteti adapta specificului entitatii

Cadrul legal : Omfp 946/2005 republicat in M.Of.469/5.07.2011 si Omfp 1649/2011 publicat in M.Of. 140/24.02.2011

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proceduri operationale resurse umane n_mirela n_mirela Buna ziua, va rog daca se poate am si eu nevoie de model de proceduri pe resurse umane suntem institutie publica de stat si daca se poate si un model de ... (vezi toată discuția)
Control intern managerial otilia13 otilia13 La societatea noastra la care Consiliul Local este asociat unic, incercam sa implementam controlul intern managerial, potrivit OMFP nr. 946/2005, control ce ne ... (vezi toată discuția)
Proceduri operationale pt compartimentul resurse umane veronicam veronicam Va rog sa-mi trimitetri cateva modele de proceduri operationale pentru compartimentul resurse umane (vezi toată discuția)