avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale microferma gaini ouatoare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

microferma gaini ouatoare

:tooth:Vreau sa ridic in gradina personala o constructie cu dimensiunile 10m*10m , inaltime medie 4m (cu etaj),in care sa cresc 250+250 de gaini ouatoare .Poate cineva si are rabdarea sa-mi detalieze de ce autorizatii am nevoie pentru constructie , pentru valorificare oua , ce fel de firma trebuie sa infiintez ?

Alte discuții în legătură

Constructie de mansarda la casa din caramida doar cu parter mihaicopacescu mihaicopacescu Va rog sa-mi spuneti,daca vecinul meu a depus o cerere de autorizatie pentru constructia unei mansarde deasupra imobilului sau, care este din caramida doar ... (vezi toată discuția)
Autorizare masura 112 madara madara Buna ziua! In cazul in care depun un proiect pe masura 112 si ma oblig sa cresc la numarul de UDE prin cresterea numarului de animale(porci, gaini ouatoare) ... (vezi toată discuția)
Distanta construire helesteu xxyy xxyy As vrea sa-mi construiesc un helesteu (5m*8m) in gradina dar vecinul meu are deja o alta casa batraneasca din barne de lemn in care nu locuieste. Care este ... (vezi toată discuția)