avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii CAS
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

CAS

Pentru o firma cu obiect de activitate constructii civile, ce cota de CAS trebuie sa plateasca firma si angajatii: pentru conditii normale, pentru conditii deosebite de munca sau pentru conditii speciale de munca?
Cel mai recent răspuns: George Moraru , Consultant fiscal 16:28, 20 Martie 2012
In principiu conditii normale. Totusi depinde de incadrarile angajatilor, pentru ca unele meserii chiar in constructii au regim de conditii deosebite de munca. Daca sunt cele uzuale gen zidar, faiantar, fierar-betonist instalator e clar ca este vorba de conditii normale.
Ultima modificare: Marți, 20 Martie 2012
George Moraru, Consultant fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calificare - functie Andrei Gica Andrei Gica O persoana cu scoala profesionala absolvita (electrician) poate ocupa functia de fierar betonist? In COR se cere pt aceasta functie studii medii, dar nu scrie ... (vezi toată discuția)
Fisa post fierar betonist Aditza22_83 Aditza22_83 Buna ziua, va rog mult de tot daca puteti sa-mi trimiteti fisa de post pentru fierar betonist, am cautat pe forum dar nu am gasit Multumesc anticipat (vezi toată discuția)
Incadrare incorecta la angajare ContSters97289 ContSters97289 Din luna noiembrie 2007,sunt angajat in functia de zugrav vopsitor in cadrul I.S.U. Impreuna cu alti doi colegi (electrician si instalator),fac parte din grupa ... (vezi toată discuția)