avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Protocol complicat
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Protocol complicat

Buna .
Sunt un proaspat economist , va rog ajutati-ma cu un raspuns competent .
Pentru inchirierea unui spatiu comercial s-a negociat o anume suma , urmand ca jumatate din aceasta suma sa se plateasca in lei iar jumatate in produse ale firmei noastre .Mentionez ca cel care ne inchiriaza spatiul e pers juridica .
Cum justificam si scoatem din contabilitate aceste produse ?
Cel mai recent răspuns: Ili , utilizator 15:34, 5 Octombrie 2004

In contractul de inchiriere s-a trecut numai suma pe care o veti plati in lei sau toata suma, inclusiv acordarea de produse?


Ili a scris:
> Buna .
> Sunt un proaspat economist , va rog ajutati-ma cu un raspuns competent .
> Pentru inchirierea unui spatiu comercial s-a negociat o anume suma , urmand ca jumatate din aceasta suma sa se plateasca in lei iar jumatate in produse ale firmei noastre .Mentionez ca cel care ne inchiriaza spatiul e pers juridica .
> Cum justificam si scoatem din contabilitate aceste produse ?
>
In contractul de inchiriere este precizata suma X si ca 1/2 din aceasta suma se va achita in numerar iar jumatate in produse .
In contractul de inchiriere este precizata suma X si ca 1/2 din aceasta suma se va achita in numerar iar jumatate in produse .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract ionescu45 ionescu45 Societatea X inchiriaza un spatiu de la soc. Y. Spatiul necesita renovare. Soc. Y poate sa intocmeasca un contract de mandat cu soc. X, prin care soc. X se ... (vezi toată discuția)
Impozit pe profit la asociatii gabriel@ gabriel@ Trei Asociatii au in comun un spatiu comercial. Valoarea chiriei este de 5.000 de euro/luna, pe care ar putea sa o obtina din inchiriere. Adica 60.000 euro pe ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere spatiu comercial af24 af24 buna seara, urmeaza sa inchei un contract de inchiriere spatiu comercial, insa doresc sa stiu daca e legal: eu,pers fizica detin un spatiu in proprietate pe ... (vezi toată discuția)