avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Am achizitionat un apartament participand la o ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Am achizitionat un apartament participand la o licitatie

am intrat in posesia actului de adjudecare va rog sa imi explicati care sunt urmatorii pasi sunt in dilema cu intabularea ar trebuii sa o fac ?singurul pas care l-am facut a fost sa il inscriu la diectia de taxe si impozite unde am inteles ca nu mai trebuie sa nu mai merg la nici o alta institutie ce sfaturi imi da-ti va multumesc anticipat .
Cel mai recent răspuns: ContSters241723 , utilizator 15:08, 18 Mai 2012
Este logic ca in urma adjudecarii,va revine dreptul sa continuati procedura si sa notati la OCPI calitatea dvs de proprietar asupra apartamentului
In baza actului de adjudecare contactati registratorul sef al OCPI responsabil ,care analizand documentele va v-a comunica eventualele demersuri pe care le aveti de indeplinit
Atentie sporita privitor la trasferul dreptului de proprietate,acel 0,2% din pretul de adjudecare,care este necesar sa fie dovedit la OCPI
Dupa OCPI, in cazul in care fostul proprietar mai este in imobil si nu vrea sa paraseasca acest imobil de buna voie, va trebui sa formati un dosar de executare si sa il evacuati.
MDA dvs mi-ti explicat f bine urnatorii pasi dar din pacate nu am fost f atenta va multumesc inca o data sunte-ti foarte amabil/a=D>=D>=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrarea in posesia unui apartament cumparat la licitatie popra popra Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie. Recent am cumparat un apartament scos la licitatie publica in urma unei executari silite, maine ... (vezi toată discuția)
Datorii intretinere laurentiu123456 laurentiu123456 Buna ziua , Acum ceva timp am castigat un imobil la licitatie publica , acum asociatia de proprietari ma someaza sa achit cotele restante de la intretinere ... (vezi toată discuția)
Datorii la intretinere pentru un apartament cumparat prin licitatie adriene adriene Buna ziua, Anul trecut in Octombrie am cumparat un apartament prin licitatie publica. Actul de adjudecare este datat in Octombrie 2016, insa am putut intra in ... (vezi toată discuția)