avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale director societate comerciala
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

director societate comerciala

Buna tuturor.
Va rog sa-mi spuneti daca, din punct de vedere legal, o persoana juridica - S.R.L. poate "ocupa" o functie - director general de exemplu , intr-o societate comerciala (S.A.) , in baza unui contract de management (consultanta, prestari servicii) ?
Multumesc pentru ajutor.
Cel mai recent răspuns: timi , utilizator 10:08, 22 Noiembrie 2008
Se poate incheia un contract de management. Managerul poate fi o persoana juridica.
Multumesc MULT. Si pentru pozitia de Director Resurse Umane/Director comercial sau Director Tehnic se poate utiliza acelasi gen de contract?
Art.153 ind 13 - (1) Directorii SA sunt persoane fizice [...].

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa postului manager portofoliu deeandr deeandr as dori daca sa poate o fisa de post pentru managerul de portofoliu cat de repede posibil (vezi toată discuția)
O persoana juridica poate activa ca manager intr-o societate roxanik18 roxanik18 O persoana juridica poate activa ca manager intr-o societate cu raspundere limitata? Daca imi puteti indica si un text de lege unde se precizeaza, in L. ... (vezi toată discuția)
Termen contract de prestari servicii de marketing vioricadumitrescu vioricadumitrescu Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti daca un contract de marketing pentru directori regionali are un termen minim sau maxim , stipulat de vreun document ... (vezi toată discuția)