avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 298 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general contabilitate de gestiune
Discuție deschisă în Contabilitate în general

contabilitate de gestiune

buan ziua! si imi cer scuze ca deranjez dar lucrez in domeniu financiar contabil da la institutie publica si as dori s ama reprofilez pe gestiune dar nu stiu ce acte si cums e tine gestiunea rog sa ma ajute cineva sa imi explice daca as tine contabilitatea unu magazin alimentar de ex ce am de facut va multumesc mult

Alte discuții în legătură

Amenda vama lelcunadia lelcunadia Buna ziua , am si eu o intrebare cu privire la exemplarul nr 2 la NIR, deoarece am avut control de la Garda financiara in luna iulie si ne-a zis ca nu mai este ... (vezi toată discuția)
Help please, cine stie modul de lucru la pay point loredanaalina loredanaalina Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu o monografie sau macar cateva indicatii cu procedura de inregistrare in contabilitate a operatiunilor pay point.Am un abc ... (vezi toată discuția)
Nir la facturi paypoint? gabr2015 gabr2015 buna ziua.va rog o explicatie..sun un if neplatitor de tva. am primit facturi de la paypoint pentru vanzarea de incarcari electronice si nu stiu cum sa le ... (vezi toată discuția)