avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Plata ultimei pensii
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Plata ultimei pensii

Buna ziua,
va intreb urmatoarele:
- persoana a decedat in 26 noiembrie 2011; pensia pe luna noiembrie a incasat-o integral pe data de 17 (asa scria pe cupon: luna 11);
- sotia intelege urmatorul aspect: pensia pe luna respectiva nu crede ca poate fi incasata in avans adica din18-30 ale lunii noiembrie si are impresia ca de fapt a
fost incasata pe perioada 17.10-17.11 cu toate ca pe cuponul de pensie este trecuta luna 11;
-credeti ca sotia mai are de recuperat o parte din pensia sotului, adica din 18-30.11? de la Casa de Pensii au spus ca nu mai are nimic de recuperat.
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 09:59, 21 Martie 2012
Pensiile se platesc lunar.Pe luna in curs..Nu pe perioade calendaristice.Nu mai are ce primi,deoarece a incasat pensia pe luna in curs(noiembrie)Exceptie facand ajutorul de deces care a fost de 2022 de lei..
Ultima modificare: Miercuri, 21 Martie 2012
Carp Mircea, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata salariului ara2 ara2 Am fost angajata la o firma...cu data de 1 a lunii, deci in prezent am acumulat 11 zile lucratoare .Mi s-a spus ca plata salariilor se face in felul urmator : ... (vezi toată discuția)
pensia neincasata! buna seara! pe data de 15 noiembrie, bunicul meu a decedat. ultima ... Doareu10 Doareu10 Buna seara! Pe data de 15 noiembrie, bunicul meu a decedat. Ultima pensie încasată fiind pe data de 1 noiembrie. Intrebarea mea este daca a ramas pensia ... (vezi toată discuția)
Perioada plata pensie alimentara andreiionel andreiionel Fosta sotie a bagat divort pe 17 octombrie 2013 eu platesc pensie alimentara din 17 octombrie 2013 cate luni de pensie alimentara sunt platite ... (vezi toată discuția)