Buna ziua,va rog sa-mi spuneti pe scurt care sunt diferentele(impozite,taxe lunare,etc)dintre ii si srl!Am inteles ca costurile de infiintare sunt mai mici la ii dar vreau sa stiu ce-mi sugerati sa deschid ii sau srl?ce are voie srl si nu are voie ii,restrictii etc,mentionez ca vreau sa-mi deschid o alimentara!
Va multumesc
nu sunt restrictii avantajul intre ii si srl este ca la ii costurile sunt mai mici, contabilitatea este simpla, nu sunt atatea taxe ca la srl, atat inchiderea cat si infiintarea sunt mai simple si mai putin costisitoare, nu este necesar capital social si nu este necesara justificarea folosirii banilor (pot fi folositi si in scop personal) pe cand la srl nu putetii face acest lucru (trebuie justificat cu factura, chitanta fiecare ban si asta numai in folosul societatii si va puteti folosi de bani numai la sfarsitul anului fiscal cand se imparte profitul, daca aveti)
S.r.l. sau i.i.
DASRANGE
Buna ziua,
Care este cea mai avantajoasa forma de organizare a unei activitati de distributie (unul sau doi angajati), un s.r.l. sau intreprindere ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.