avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Contract prestari servicii
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Contract prestari servicii

Buna ziua,
As avea nevoie de ajutor in urmatoarea problema:
am un contract de prestari servicii intre o persoana juridica si o persoana fizica (pensionar) pentru consultanta tehnica pe perioada nedeterminata.

As dori sa stiu ce obligatii are firma si ce obligatii are persoana fizica in acest caz si cum inregistrez in decl112
Multumesc

Alte discuții în legătură

Inregistrare contracte nerezidenti marianamoraru marianamoraru Buna ziua, Ordinul 2310/2007 prevede la art.1 al.1 urmatoarele: Art. 1 (1)Persoanele juridice române au obligaţia să înregistreze contractele ... (vezi toată discuția)
Director societate comerciala manuasilescu manuasilescu Buna tuturor. Va rog sa-mi spuneti daca, din punct de vedere legal, o persoana juridica - S.R.L. poate "ocupa" o functie - director general de exemplu , ... (vezi toată discuția)
Anexa factura prest.serv.juridice contawest contawest Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea situatie Se emite o factura de ororariu consultanta juridica in baza unui contract in care este ... (vezi toată discuția)