avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credit ipotecar
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credit ipotecar

buna ziua,

eu si prietenul meu vrem sa ne cumparam o locuinta, printr-un credit de nevoie personale cu ipoteca. creditul il vom face pe numele prietenului meu, insa proprietatea asupra casei vrem sa fie comuna, chiar daca nu suntem casatoriti. in aceste conditii, credeti ca este posibil sa ipotecam locuinta in favoarea bancii pentru creditul pe care il vom contracta pe numele prietenului meu?

multumesc
Intrebati la banca. Eu cred ca banca nu va fi de acord, dar, cine stie?

cum adica acordare credit si ..ipoteca pusa pe un bun ce urmeaza a se cumpara din credit de nevoi personale?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot sa imi cumpar o casa? laurman76 laurman76 Detin un apartament la care am o ipoteca pentru un credit de nevoi personale. As dori sa vand acest apartament si sa îmi cumpăr o casa. As vrea sa mut ... (vezi toată discuția)
Bun propriu - ce modifica imbunatatirile aduse? eugenion eugenion Sotia a cumparat o locuinta ca bun propriu( o casa la \"rosu\"). Ulterior am incheiat un contract de lucrari de constructii la aceasta casa(pentru o suma ... (vezi toată discuția)
Executare silita florintimisoara florintimisoara Buna seara.Ma numesc Florin Roman si am urmatoarea problema.In anul 2006,am luat doua credite,unul de nevoi personale in lei de la Otp si unul ipotecar in ... (vezi toată discuția)