avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 963 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general TVA SI VANZARE MASINA
Discuție deschisă în Contabilitate în general

TVA SI VANZARE MASINA

BUNA ZIUA.Am si eu doua intrebari:
1. o societate neplatitoare de tva pana la 31.12.2011 si devenita platitoare din 01.01.2012- nu are posibilitate sa mareasca preturile de vanzare.ce fac in cazul acesta daca adaosul comercial este mai mic decat valoarea tva aferenta stocului de la 31.12.2011?

2.o sc are achizitionat un autoturism din 2009, cu tva. societatea vrea sa vanda autoturismul unei persoane fizice.ce se intampla cu tva, care s-a inregistrat la achizitionare,.autoturismul s-a amortizat partial. cu ce valoare este mai bine sa-l vanda?

Alte discuții în legătură

Lichidare firma-stoc ramas Mediclinic Mediclinic Buna dimineata Am o firma pe care doresc sa o lichidez la care mai exista un stoc de marfa. Pentru stocul de marfa,va rog sa imi raspundeti care este ... (vezi toată discuția)
Trecere la neplatitor de tva cactusul cactusul Cum se face o ajustare de TVA (monografie) la o firma magazin cu amanuntul pentru trecere la neplatitor de TVA? Daca preturile raman neschimbate si/sau daca ... (vezi toată discuția)
Trecere la tva ioana0008 ioana0008 buna ziua, va rog sa ma ajutati si pe mine cu o informatie. o societate comerciala incardrata ca microintreprindere neplatitoare de tva care desfasoara comert ... (vezi toată discuția)