avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Procent recuperare taxe SUA
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Procent recuperare taxe SUA

In anul 2011 am lucrat in SUA si am platit in jur de $3000 taxe (Federal + State). Dupa ce am primit formularele W2 in ian 2012 am aplicat la diverse firme pentru a-mi recupera taxele dar am avut o surpriza: ori recuperam $650, ori $750 ori datoram statului american $165. Din cate stiu exista o prevedere numita Evitarea dublei impuneri fiscale iar intre statul roman si SUA exista un acord semnat inca din 1974. De ce atunci nu pot sa-mi recuperez taxele platite in SUA? Precizez ca pe langa suma amitita ($3000) am mai platit si Social Security Tax si Medicare. Multumesc.

Alte discuții în legătură

Impozit si taxe pe venit din usa Bobita3056 Bobita3056 Sunt cetatean roman cu domiciliul in SUA unde locuiesc de 30 de ani, sunt si cetatean SUA si am iesit la pensie si as vrea sa ma intorc inapoi in ... (vezi toată discuția)
Impozitare profit venit din strainatate guvidu guvidu Intentionez sa deschid o firma de software (LLC) in Statele Unite (California) impreuna cu partenerul meu care locuieste in California.Dupa ce a intrebat, am ... (vezi toată discuția)
Taxele implicate de aducerea unei masini electrice din sua adigheboianu adigheboianu Buna ziua, Ma intereseaza sa aduc o masina electrica (Tesla S sau X) din State, si nu stiu exact e presupune asta din punct de vedere al taxelor. Nu m-am ... (vezi toată discuția)