avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1085 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Pedeapsa pentru trafic de droguri
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Pedeapsa pentru trafic de droguri

Buna. Cum as putea afla ce pedeapsa a luat cineva arestat in Brazilia pentru trafic de droguri, avand in vedere ca sunt doar prietena cu acea persoana?
Daca nu se poate afla legal asta, cam care e pedeapsa minima pe care o poate lua?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 17:48, 31 Martie 2012
luati legatura cu un avocat local sau incercati la ambasada Braziliei din Romania.
Da, varianta cu avocatul angajat de familia lui sau chiar de dvs. este viabila.
Cat priveste informarea dvs. de catre consulatul Romaniei din Brazilia am rezerve deoarece este posibil ca acestia sa nu ia in seama solicitarea dvs.

Cel mai simplu si cel mai ieftin ar fi sa discutati cu familia lui sau sa-i trimiteti lui o scrisoare la penitenciarul unde se afla incarcerat in Brazilia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trafic de droguri godless godless Un prieten a fost arestat anul trecut in Brazilia pe aeroport pentru trafic si posesie de droguri... mai pe scurt era \\\\"caraus\\\\". Ceea ce am reusit sa ... (vezi toată discuția)
Trafic ilegal droguri Anonim12345 Anonim12345 Buna ziua, Astazi am aflat de la un prieten care are cunostinte in politie ca ma aflu sub urmarire penala pentru trafic ilegal de droguri. Nu am fost ... (vezi toată discuția)
Cum pot afla în ce penitenciar se afla un detinut? Andrada09 Andrada09 Cum pot afla in ce penitenciar este aflat un detinut care momentan e in aret preventiv , deoarece are o luna de cand a savarsit fapata, din Italia Milano ... (vezi toată discuția)