avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Trafic de droguri
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Trafic de droguri

Un prieten a fost arestat anul trecut in Brazilia pe aeroport pentru trafic si posesie de droguri... mai pe scurt era "caraus". Ceea ce am reusit sa aflu pana acum : PROCESSO: 263.01.2012.000912
Nº ORDEM: 11.01.2012/000374
CLASSE: PRECATÓRIA (EM GERAL)
ORIGEM: 7625-27
JUIZO DEPREC: TRIBUNAL REGIONAL FEDERAL DA 3ª REGIÃO - 1ª SEÇÃO
Réu: ALEXANDRU I. D.
VARA: VARA ÚNICA
Cum pot afla rezultatul procesului si unde a fost inchis ? Fara sa apelez la un avocat.
Ultima modificare: Duminică, 28 Octombrie 2012
godless, utilizator
Cel mai recent răspuns: Alvaro Liniers , Avocat 07:50, 29 Octombrie 2012
Contactati ambasada romaniei la Brasilia pentru a i se acorda asistenta consulara (daca nu a beneficiat inca) si pentru a va fi furnizate detalii.

Trebuie sa stiti ca traficul de droguri in orice fel este o infractiune pedepsita cu zeci de ani de inchisoare in Brazilia.
Fiind informatia personala nu cred ca ambasada va da datele procesului. Incercati mai bine la familia lui sau prin familia lui. In schimb, ambasada e posibil sa va zica unde este internat. Incercati sa le scrieti acolo.
Cam care ar fi pedeapsa minima penrtu trafic de droguri de mare risc ?
Trafic intern e de 3 la 15 ani, si international pot ajunge si la 25 de ani de inchisoare.
Datele ambasada romaniei:
Adresa: Avenida das Nacoes, Lote 06, Brasilia DF, CEP: 70.456-900
Telefon: 00-55-61-3226.07.46; 00-55-61-3226.24.81; 00-55-61-225.89.92
Fax: 00-55-61-3226.66.29
E-mail: romenia@solar.com.br
Site Web: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trafic de droguri in polonia Andrada__ Andrada__ Sotul meu a f prins pe aeroportul din Varsovia avand asupra sa o cantitate de cocaina destul de mare. Care este pedeapsa minima? Cum pot lua legatura cu el? Va ... (vezi toată discuția)
Stiati ca... trope_doi trope_doi …Insula Pastelui a fost descoperita de olandezul Roggeveen? Evenimentul s-a petrecut in ziua de Pasti a anului 1722. …America de Sud avea o ... (vezi toată discuția)
Eutanasia poate fi un procedeu normal pentru curmarea suferintelor? ati fi de acord cu legalizarea ei? Radu Gabrian Radu Gabrian Chiar daca parerea mea este contra unor asemenea practici si sunt ferm impotriva legalizarii eutanasiei,stiu ca prin \"punerea pe tapet\" a acestui subiect voi ... (vezi toată discuția)