Intreprindere individuala deschisa in ianuarie 2008 , avand activitate 2008 si 2009 ,impozit sistem real, dupa care a fost suspendata in ianuarie 2010.
Nu am avut venit impozabil in 2007.
Din 2010 pana in prezent am avut venituri salariale (angajat cu CIM, dar nu constant.)
Intentionez sa redeschid aceasta II, nu mai sunt angajat , va trebuia sa fac,in urma deciziei de impunere a venitului, un contract cu CASS din judetul in care apartin. Obligatoriu.
Intrebarea este daca va trebui sa platesc contributia la sanatate pentru 2008-2009 ? plus alte majorari ?!!!
precizez ca nu am avut niciun fel de somatie pana in prezent.
Va trebui sa platiti CASS pt anii 2008-2009, pentru ca sunteti in baza de date la ANAF, si mai devreme sau mai tarziu tot se va descoperi ca nu ati platit CASS pe perioada respectiva.
Florinbc, perioada 2008-2010 nu a existat o suma minima impusa la casa de pensii, se putea asigura orice suma 1 RON, 10 RON si plateai dupa suma asta. La un venit asigurat de 10 RON, vine o contributie de 3.13 RON / luna... penalitatile cam dubleaza suma
Fuga la casa de pensii, nu te lasa intimidat spune ca vrei sa declari 1 ron/10/10.000 ron (in functie de cat vrei sa primesti cand iesi la pensie)