avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... transfer bancar
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

transfer bancar

Vreau sa plec in sua .am obtinut viza si mar interesa cum pot scoate o suma mare de bani din tara.planuiesc sa incep o viata noua acolo si as vrea sa imi iau bunurile mele . in jur de 150.000$ am obtinut pe ele .cum pot soate suma asta de bani din tara .am inteles ca se poate scoate doar 10.000$.mar interesa un transfer bancar daca se poate

Alte discuții în legătură

Viza turistica pentru sua Pink_Martini Pink_Martini vreau sa vizitez SUA in scop turistic, nu am intentii sa ramin acolo, si am citit ce siteul abasadei ce imi trebuie [i]În general, solicitantii de viza ... (vezi toată discuția)
Avantajul de a fi si cetatean ungar constantinu constantinu In curand o sa primesc cetatenia maghiara am facut toate aceste demersuri pt a obtine pasaportul maghiar cu care am inteles ca nu ai nevoie de viza pt SUA ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am cumpărat un apartament cu suma de 20 de mii de ... Savumaria Savumaria Buna ziua, am cumpărat un apartament cu suma de 20 de mii de euro. Proprietarul apartamentului mi-a cerut 10 de mii de euro avans. După care urma restul de ... (vezi toată discuția)