avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate viza turistica pentru SUA
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

viza turistica pentru SUA

vreau sa vizitez SUA in scop turistic, nu am intentii sa ramin acolo, si am citit ce siteul abasadei ce imi trebuie

În general, solicitantii de viza temporara trebuie sa aduca si alte documente care demonstreaza legaturile personale si economice cu România. Exemple:
* Adeverinta de la locul de munca actual si cartea de munca;
* Dovezi de sustinere financiara (incluzând extrase de cont, istoricul salariului sau taloane de pensie);
* Dovezi de proprietate (pentru case, pamânturi, afaceri); si
* Statutul si conturile firmei (daca sunteti om de afaceri).

am serviciu si conturi in banca cu bani pe care ii economisesc in lei, euro si dolari,de fapt am bani depusi in 3 tari printre care si SUA; lucrez intr-o alta tara decit Romania din EU, contract pe termen lung 5 ani, platesc taxele aici, am plan de pensionare si sanatate. asigurari sociale aici, nu intentionez sa imi cumpar proprietati aici, am apartament inchiriat, nu am casa (si nu intentionez sa imi cumpar caci casa parintilor este a mea) masina etc, parintii nu depind de mine, nu am copii, nu am fost casatorita, sint single,

as vrea sa stiu ce sanse am am la o aplicatie de viza turistica in SUA.

daca puteti sa imi spuneti din experienta voastra ce sanse am sa fiu si care ar fi motivul sa fi respinsa?

multumesc!
Cel mai recent răspuns: vrd , utilizator 13:20, 27 Octombrie 2010
depinde doar de persoana de la ambasada SUA cu care dati interviul.
Caz concret om de afaceri din Ro cu bani, conturi, fara datorii, cu proprietati atat pe firma cat si pe persona fizica , cu varsta in jur de 40 de ani doreste sa plece in vizita in SUA si nu i se da viza in schimb persoana pana in 30 de ani fara venituri si fara proprietati doar cu studi superioare primeste viza pe ..10 ani .
Deci .....
Succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un nou interviu pt viza de turist sua ContSters178374 ContSters178374 Buna ziua tuturor! As avea nevoie de niste sfaturi urgente, dar mai intai sa va prezint situatia mea: sunt impreuna de cativa ani cu un baiat care s-a mutat in ... (vezi toată discuția)
Viza sua - cazier duikan duikan daca am cazierul pata pot pleca in america ? am chemare in america pentru a lucra la castiguri si alte activitati legate de teatru in care sunt ... (vezi toată discuția)
Acordare viza sua coldmountain coldmountain Buna ziua tuturor. Am cunoscut pe cineva, roman plecat in SUA de 20 de ani, are cetatenie americana si canadiana, vine la vara in Romania si si-a exprimat ... (vezi toată discuția)