vreau sa vizitez SUA in scop turistic, nu am intentii sa ramin acolo, si am citit ce siteul abasadei ce imi trebuie
În general, solicitantii de viza temporara trebuie sa aduca si alte documente care demonstreaza legaturile personale si economice cu România. Exemple:
* Adeverinta de la locul de munca actual si cartea de munca;
* Dovezi de sustinere financiara (incluzând extrase de cont, istoricul salariului sau taloane de pensie);
* Dovezi de proprietate (pentru case, pamânturi, afaceri); si
* Statutul si conturile firmei (daca sunteti om de afaceri).
am serviciu si conturi in banca cu bani pe care ii economisesc in lei, euro si dolari,de fapt am bani depusi in 3 tari printre care si SUA; lucrez intr-o alta tara decit Romania din EU, contract pe termen lung 5 ani, platesc taxele aici, am plan de pensionare si sanatate. asigurari sociale aici, nu intentionez sa imi cumpar proprietati aici, am apartament inchiriat, nu am casa (si nu intentionez sa imi cumpar caci casa parintilor este a mea) masina etc, parintii nu depind de mine, nu am copii, nu am fost casatorita, sint single,
as vrea sa stiu ce sanse am am la o aplicatie de viza turistica in SUA.
daca puteti sa imi spuneti din experienta voastra ce sanse am sa fiu si care ar fi motivul sa fi respinsa?
multumesc!
Cel mai recent răspuns:
vrd , utilizator
13:20, 27 Octombrie 2010