avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1106 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita firma
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita firma

Buna ziua,am primit de curind o instiintare de executare silita pe firma cum ca nu s-au platit utilitatile la punctul de lucru,fapt care nu este real pentru ca pana la data functionarii firmei la acel punct de lucru au fost achitate la zi dar contractul de furnizare de utilitati nu a fost intrerupta si intre timp acel spatiu a fost inchiriat unei alte firme care au facut consum iar eu nu am mai putut rezilia contractul pana nu se vor achita datoriile.Bineanteles am refuzat plata acestor datorii care s-au acumulat,si am fost dat in judecata pentru recuperarea datoriilor.Am informat instanta de judecata ca firma noastra nu mai activeaza la acel punct de lucru ci o alta firma dar pentru ca nu sa timbrat cererea de chemare in garantie nu sa luat in considerare si mi sa impus executarea silita.Acum va intreb,oare ce am de facut in aceasta situatie?
Cu multe multumiri!
Cel mai recent răspuns: hortyby , utilizator 18:23, 21 Martie 2012
Trebuia sa timbrati acea cerere. Acum nu puteti decat sa formulati o noua cerere prin care sa solicitati obligarea acelei societati la plata sumei ce va fi executata silit.
Daca formulati contestatie la executare, nu puteti face aparari de fond avand in vedere ca titlul executoriu este o hotarare judecatoreasca.
Multumesc pt raspuns!A fost neglijenta mea!Aceasta cerere cui o pot adresa,judecatoriei sau executorului?
La instanta de judecata.
Va multumesc mult!In cazul in care voi mai avea nevoie de vreo consultatie pot apela tot la Dvs.?Cand voi putea rezilia contractul?
Ultima modificare: Miercuri, 21 Martie 2012
hortyby, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua marianaafrem marianaafrem Am facut un contract cu o firma de telefonie in data de 02-06-2014 pe o perioada de 2 ani si am platit doar 3 facturi (adica 3 luni) . Azi 15-01-2019 am primit ... (vezi toată discuția)
Contestatie titlu executoriu DanielSochiriac DanielSochiriac Este posibil sa se conteste in instanta un titlu executoriu?Daca da care ar fi procedura care trebuie urmata.Multumesc anticipat celor care vor raspunde la ... (vezi toată discuția)
Institutia poate face retineri din salariu la solicitarea car? oanaportar oanaportar O salariata a institutiei noastre a incheiat un Contract de imprumut cu un CAR in care, la modalitatea de achitare a ratelor lunare, salariata a bifat ... (vezi toată discuția)