avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... tip job
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

tip job

beneficiez de indemnizatie de crestere a copilului si vreau sa stiu daca mai pot practica si altceva pe langa asta daca mai pot avea si un job sau un contract individual de munca sau din cate am inteles se mai tin si niste cursuri de calificare care sunt platite si vreau sa stiu daca ma pot inscrie macar la acestea.bani numi ajung si vroiam sa stiu ce pot face sa mai castig ceva bani.legal bineinteles. va multumesc.

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara,custodia copilului andreeageorgiana andreeageorgiana buna ziua!!!!imi doresc foarte mult sa castig custodia exclusiva a fetitei,sunt foarte hotarata deoarece a trecut 1an si jumate si tatal fetitei in varsta de 4 ... (vezi toată discuția)
Asistent personal cu indemnizație Ionela192 Ionela192 Ma pot angaja ca asistent personal pentru fiul meu cu certificat de handicap grav (are drept de asistent personal) dacă sunt in concediu de crestere a ... (vezi toată discuția)
Curs..somaj dinam dinam DACA AM SOMAJ..SI VREAU SA FAC UN CURS IN ALTA PARTE ..PT CA LA SOMAJ NU MAI AU LOCURI LA CURSUL DORIT...MAI PRIMESC BANI DE LA SOMAJ???AM VOIE SA FAC ALTE ... (vezi toată discuția)