avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 462 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale contract de vanzare cumparare auto
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

contract de vanzare cumparare auto

Buna ziua. Am vandut o masina si am facut un contract de vanzare cumparare tip intre mine ca vanzator si respectivul ca si cumparator,l-am completat cum trebuie dar scris cu pixul. Cand am fost la primarie sa scot masina de la impozit mi-au zis ca acest contract nu e valabil pentru ca nu e batut la masina si nu e facut la un birou de copiat acte.
As vrea sa stiu daca respectivul contract este valabil si ce lge specifica acest lucru
Multumesc
Cel mai recent răspuns: grandanat , utilizator 14:13, 22 Martie 2012
Ceea ce ati incheiat dvs reprezinta strict o tranzactie fara intocmirea de documente legale,
respectiv contract de vanzare cumparare notarial sau prin unitate specializata
ynocentta a scris:

Ceea ce ati incheiat dvs reprezinta strict o tranzactie fara intocmirea de documente legale,
respectiv contract de vanzare cumparare notarial sau prin unitate specializata

De cand trebuie legalizat la notar actul de vanzare cumparare pentru o masina ? Ce intelegeti dvs prin "documente legale"?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare autoturism ContSters252159 ContSters252159 Doresc sa achizitionez un autoturism care este inscris in Caras Severin. Vanzatorul locuieste in Sibiu iar autoturismul este mostenit dupa decesul tatalui : ... (vezi toată discuția)
Cum pot vinde masina care e proprietatea tatalui? Cezar66 Cezar66 Buna ziua ! Tatal meu are o masina veche,pe care vrea sa o vanda,dar este grav bolnav( netransportabil).Cum sa procedez ? Se poate vinde cu o procura ? (vezi toată discuția)
Contract de vanzare-cumparare pentru un vehicul folosit rares85 rares85 Buna ziua Este valabil un contract de vanzare-cumparare pentru un vehicul folosit scos la imprimanta si complectat de catre vanzatorul masinii ... (vezi toată discuția)