avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... contract de vanzare-cumparare pentru un vehicul folosit
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

contract de vanzare-cumparare pentru un vehicul folosit

Buna ziua

Este valabil un contract de vanzare-cumparare pentru un vehicul folosit scos la imprimanta si complectat de catre vanzatorul masinii impreuna cu copia dupa buletinul lui sau astfel de contracte se fac doar la firme specializate,dar din cate am vazut nici acolo nu apare nici o stampila atata ca sunt 3 exemplare.Contractul ese exact ca cel de acolo.
Ultima modificare: Luni, 26 Iulie 2010
rares85, utilizator
Cel mai recent răspuns: rares85 , utilizator 21:19, 29 Iulie 2010
mai bine il faceti acolo, nu costa prea mult (eu am dat vro 35 de lei), in afara de faptul ca sunt 3 exemplare sunt si colorate diferit iar hartie nu este chiar daia de se scoate la imprimanta, contractul este batut la masina, nu scris cu pixu.. iar firma respectiv banuiesc ca fiind autorizata are si o raspundere.
apoi nu stiu daca la inmatriculare este acceptat ala facut acasa ? adica nu vad logica birourilor alea atunci.
Nu e vb. de bani ma intereseaza daca cineva vrea sa vanda o masina si are client la ea la o ora tarzie cand nu se mai gaseste deschis nici un birou unde se fac contracte,se poate face un astfel de contract (precontract),ma intereseaza daca este valabil eventual pe el sa se treaca si un martor.
Sunt perfect valabile aceste contracte, gasiti model in format PDF chiar si pe situl prefecturilor in general, sigur gasiti pe www.prefecturabrasov.ro la sectiunea formulare, printati 3 exemplare si le completati chiar si cu pixul. Aceste contracte sunt contracte sub semnatura privata, daca vreti puteti sa il scrieti tot de mana dar sa aveti cel putin 2 ex. originale, ca in practica comuna a autoritatiilor se folosesc cele tipizate e alta poveste, dar valabilitatea lor juridica este aceasi. Asa ca bafta
Buna ziua !
Daca este un model ce cuprinde datele obligatorii prevazute de lege (cum este model-tip) acel contract este perfect valabil , regimul fiind acela de inscrisuri sub semnatura privata .
Va multumesc pentru raspunsuri.O zi buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intocmirea unei hartii de mana pentru o arvuna laurycy_r@yahoo.com laurycy_r@yahoo.com daca cineva imi poate raspunde ...vreau sa iau o arvuna de la cineva fara sa merg la notariat si in prezenta unor martori .Este valabila acea hartie ?cam ce sa ... (vezi toată discuția)
Un contract intre doua parti Mario Bro Mario Bro Un contract intre doua parti : stampilat ,semnat olograf se poate combina si cu semnatura digitala in pdf adobe pe acelasi document si este valabil din punct ... (vezi toată discuția)
Un contract intre doua parti Mario Bro Mario Bro Un contract intre doua parti : stampilat ,semnat olograf se poate combina si cu semnatura digitala in pdf adobe pe acelasi document si este valabil din ... (vezi toată discuția)