Avem o intrebare : daca tatal meu (reclamant) se stinge din viata inainte de finalitatea procesului, de revocare a unui contract v - c , ce se intamla in continuare ? Trebuie sa redeschidem un nou proces pentru succesiune ? Sau procesul se stinge fara finalitate ?Trebuie facut un act testamentar ?(din care sa rezulte cine dobandeste finalitatea in admiterea actiunii) ?
Ce poate fi mai rau sa intamplat. Reclamntul a decedat in timpul judecarii in faza de recurs. Amintesc faptul ca prima instanta de judecata a admis actiunea favorabil in favoarea reclamantului reclamantului. Problema este ca mostenitorul nu vrea sa mai faca cerere de continuitate in actiunea de judecare. Ce se poate intampla in acest caz ? Ramane favorabila actiunea pimei instante, daca procesul se suspenda ?
Da, procesul se va suspenda Daca mostenitorul partii procesuale nu doreste continuarea procesului. Iar in acest caz hotararea instantei de fond se va lua in considerare.
Am revenit cu ultima sedinta : in urma instintarii avocatului cu privire la decesului defunctului, avocatul care reprezenta defunctul a depus in fata instantei incetatrea mandatului sau. Completul de judecata a dispus solutia
" Pune în vedere recurentilor indice mostenitorii intimatului decedat Amână judecarea cauzei la data de ......., , pentru când părţile au termen în cunostinţ ".
Ce cale pot urma in continuare ?
Suspendare proces
annaon
Buna ziua,
Tatal meu este in proces cu nepotul lui pentru niste cheltuieli de avoocat care l-ar fi reprezentat la politie.INTREBAREA este urmatoarea; tatal ... (vezi toată discuția)