avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1032 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... suspendare termen executie lucrari
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

suspendare termen executie lucrari

In caz de vreme nefavorabila la initiativa cui se suspenda lucrarile, respectiv termenul de executie?.... Dirigintele de santier sau constructorul notifica beneficiarul privind suspendarea lucrarilor datorita vremii nefavorabile?
Ce documente sunt necesare pentru aceasta suspendare:
- buletin meteo
- dispozitie de santier
- acceptul beneficiarului lucrarii,
- etc.???
?????????
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 11:44, 22 Martie 2012
In primul rand se convoca la sedinta extraordinara toti factorii implicati,la initiativa executantului:beneficiar,costructor,dirigintele de santier pentru constatarea situatiei, daca e cazul de forta majora, aparute, se face evaluarea,stadiul de executie al lucrarilor si reevaluarea graficului/diagramei Gantt de executie.
In urma sedintei se incheie un PV in care sunt expuse concluziile.
In urma incheierii PV se face un act aditional la contract cu modificarile aparute.
Se poate atasa comunicarea INMH privind prognoza.
In principiu contractul incheiat intre beneficiar si executant trebuie sa contina aceste prevederi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare termen executie lucrari ianis31 ianis31 In caz de vreme nefavorabila la initiativa cui se suspenda lucrarile, respectiv termenul de executie?.... Dirigintele de santier sau constructorul notifica ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract de antrepriză cu grave erori de execuție: cum pot constrânge constructorul să-mi restituie sumele care nu i se cuvin? vasea_13 vasea_13 Buna ziua! Va rog sa-mi dati un sfat la problema pe care o expun: In ianuarie am incheiat un contract cu o firma in vederea construirii unei case la rosu. ... (vezi toată discuția)
Diriginte de santier, probleme dancantemir dancantemir Buna ziua Am incheiat un contract de dirigentie de santier a carui durata a expirat la intocmirea procesului verbal la terminarea lucrarilor. Platile au fost ... (vezi toată discuția)