avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Insolventa societate cu capital de stat
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Insolventa societate cu capital de stat

Buna ziua,
Am incercat, deocamdata fara succes, sa gasesc o parere clara si neechivoca cu privire la eventuala aplicabilitate a prevederilor Legii 85/2006 in cazul insolventei unei societati cu capital de stat. In concret, m-ar interesa sa stiu daca se poate solicita deschiderea procedurii insolventei, pe legea 85/2006 cu privirela o societate comerciala (S.A.) cu capital de stat.
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Insolventa datorii stat ContSters194995 ContSters194995 Buna ziua, Am urmatoarea intrebare: O societate comerciala are datorii la bugetul de stat. Datoriile au deja o vechime de peste 2 ani, de cand societatea ... (vezi toată discuția)
Concordatul preventiv faleza faleza se poate folosi concordatul preventiv in cazul datoriilor fata de stat,si fata de banci (vezi toată discuția)
Datorii la bugetul de stat petridean petridean sunt administrator la sc gilema service aiud,si am datorii la stat in val. de 31000 lei,ele s-au adunat din 2006.V-as ruga sa-mi spuneti ce este de ... (vezi toată discuția)